On se kyllä kumma kun ei voi edes vähän viileämpää ilmaa pitää, kuin tätä ainaista hellettä. Tiedän kyllä ettei pitäisi valittaa, kun muutaman kuukauden päästä palelee kunnolla, mutta minkäs teet, tämä alkaa olla jo liikaa. Välillä muka ukkonenkin käy riehumassa, mutta ei se auta. Pah..

Huomenna vois tarttua ihan oikeasti imuriin ja moppiin ja siihen pölyrättiin myös, niin sais tämän asunnon vähän ihmismäisempään kuntoon. Hävettää melkeenpä jos sattuu vieraita tulemaan ja asunto on kuin pommin jäljiltä. *mutinaa* Ehkä voisin olla aktiivisempi, ehkä en.

Kaikkeen sitä pitää ihmisellä koukuttua, nuo pahuksen pelit ovat vieneet taas kaiken huomion. Ensin piti pelata NFSU2 läpi ja nyt touhuan tuon Sims 2:sen kanssa. Kaikkea sitä. Mutta niin, aina maistuu kaikki muu paitsi se tärkeä homma mitä pitäs tehdä. Helmitöitäkään en ole taas aikoihin tehnyt... *läps* Ei ei ei, älä edes ajattele sitä. Huomenna neiti tarttuu siivousvehkeisiin ja siivoaa. Ja ehkä kenties nousee ennen puolta päivää.. Vaikka vähän luulen ettei niin tule käymään, kun kuitenkin on tähän mennessä tullut nukuttua vähintäänkin tuonne puoli yhteentoista asti...

Joo... Jos vaikka menis jatkamaan surffailua ja sitten jos vaikka hieman pelaisi lisää... ^^ CYA!