317156.jpg

Molemmat rannekorut tehty samalla tekniikalla, kirkkaita hopeasisushelmiä ja punaisia sateenkaarihelmiä. Jostakin syystä nimesin ne Kaksosiksi, varmaankin koska molemmat koristavat (toivottavasti) kahden hyvän ystäväni ranteita. Korvikset puolestaan lähtivät mummulleni, ihan peyoteputkea ovat.

Joulu oli ja meni ja uutta vuotta odotellaan. Pukkikin oli pyörähtänyt, ei vaan jäänyt odottelemaan, kun kuulemma kiire oli. Kaulakoru, hajuvettä, lahjakortti alusvaateliikkeeseen, Aroma Therapy-setti ja kivat apinatöppöset toi. Mies tuumas että töppöset on samannaköset kuin minä aamuisin, ilmeellä älä-puhu-mulle-nyt.. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa, mutta ainaski nämä on lämpimät.

Miehelle pukki taas toi partavettä ja deodoranttia ja kalsareita ja fleesepuvun.. Varmaan lie pukki ajatellut, että Miestä vois palella. ^^ Ja yhteiseksi lahjaksi saatiin sit jättityynyt (60x80) ja niihin sopivat tyynyliinat. Huono puoli tyynyissä on se, että ne vie kuitenkin melkoisen osan meidän sängystä, mutta hyvä puoli puolestaan se, että niska ei ole enää kipiä. Onhan se melkoista luksusta nukkua ihan uudella tyynyllä. En kyllä edes muista milloin olisin ihan pränikällä tyynyllä nukkunut.. Kai sitä joskus.

Mies unohti eilen aamulla, että miulla on loma ja oli potkimassa puoli seittemen aikaan ylös. Hassu mies. Onhan tuo hurjaa kun alkaa miettimään, että kohta on kolme vuotta seurusteltu ja kaksi asuttu yhdessä ja kaksi oltu kihloissa.. Niin se vaan aika rientää. ^^

Toivoa sopii, että kun laitetaan viisi vuotta eteenpäin, meillä olisi ainakin yksi lapsi, oma talo ja papin aamen takana.. Vaikka ikinähän ei tiedä miten käy, mutta nyt ainakin tuntuu siltä että siinä se nyt sitten on.