Huoh.. Taas tulossa tylsä työpäivä. Eilen oli jopa loppuajasta tekemistä, jouduin jopa yhden homman jättämään kesken ko piti linja-autoon keretä. Mutta muuten alkaa taas vaikuttaa suhteellisen tylsältä. Saapi nähdä mitä tästä tulee..

Viime aikoina on tullut mietittyä paljon mennyttä elämää ja kaikkea sitä mitä on tullut koettua ja kaikkia niitä ihmisiä, joita olen siinä matkan varrella tavannut. Sitä vois olla paljonkin erilainen ihminen, jos olisi tehnyt tiettyjä asioita toisin ja jos muutenkin olisi asiat käyneet toisin. Turhahan sitä on miettiä ja jossitella, mutta toisinaan se on mukavaa miettiä ja ihmetellä ja kuvitella...

Nyt kun tässä alkuun pääsin, niin vuosi 2003 on ollut pitkälti päällimmäisenä mielessä. Silloin tapahtui ja paljon, näin kun jälkeen päin ajattelee. Vaikka silloin kyllä tuntui ettei mitään tapahdu.. Paljon uusia ihmisiä, enemmän ja vähemmän ystäviä ja kavereita tuli sen vuoden aikana.. Moni jäi pois, mutta monta tuli tilalle.

Seuraavana on ollut vuosi 2005 ja siitäkin lähinnä joulun aika.. Tuntuu pahalta ajatella, että mulla vois olla reilun puolen vuoden ikäinen lapsi.. Tämäkin on niitä asioita, joista pitäisi päästä yli ja ajatella vain eteenpäin. Keskenmeno on keskenmeno, sille ei voi mitään. Asioilla on tapana vain tapahtua, ilman sen kummempaa syytä..

Kuten tuosta jo voi päätellä, viimeiset neljä-viisi vuotta ovat nyt pitkään pyörineet mielessä.. En tiedä sitten miten asiaan vaikuttaa tämä nykyinen oleminen ja parisuhde, mutta aina sitä välillä kaipaa sitä omaa vapautta ja yksityisyyttä. Mutta minkäs teet, kun ei ihmistä ole luotu yksineläjäksi. Tulisin varmaan hulluksi.

Mutta se siitä jälleen kerran ja palataan miettimään mitä sitä vois tänään töissä tehdä. C Ya!

-*-*-*-

Vau, tästä päivästä tulikin erilainen kuin luulin. Tekemistä on riittänyt ja kohta on kotiinlähdön aika eli taas joutuu jättämään hommat kesken..