Onpas siitä taas aikaa, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut, minähän sanoin ettei tämä niin hirveästi taida aina inspiroida. Koulussa nyt tässä olen ja tätä kirjoittelen, vaikka pitäisi sitä kait jotain tehdäkin. Ei vain hirveästi jaksa inspiroida tuo webbisivujen teko nyt tässä vaiheessa. Monta muutakin juttua on tässä työn alla..

Vaan sen mie sanon, että pari kertaa olis pitäny miettiä uusiksi ennen kuin ryhtyy oppilaskunnan puheenjohtajaksi. Kaikesta pitäisi nyt tietää kaikki ja kaikkeen olla mielipide. Huoh.. Ja juosta siellä täällä ja tuolla, niin ettei välillä ehdi edes tunneilla olla. Noh, kyllä se tästä.. Toivottavasti. Pitäis vain päättää kuka on sitten se miun seuraaja, kun se tarvittais jo ens keväälle. Heti tammikuussa.

Synttäritkin oli ja meni. Hauskaa oli ja polvi on kipiä. Nyt vain odotellaan lokakuun alkua että sais vähän rahaa ja pääsis Jonnan kans pitkästä aikaa kapakkiin, kun eihän tuota ole tullut käytyä muutamaan vuoteen. Mitähän sitä nyt siitäkin mahtaa tulla.. x]

Helmeilläkin olis pitäny, pää pursuaa ideoita, mutta ei oikein saa toteutuksia aikaiseksi. Noh, jospa se siittä kunhan sais vaan niitä työkaluja ja kudontakehyksen. Ja lisää materiaalia.. Ja vois kysäistä tuolta sukulaismieheltä, josko se opastais minut tuohon hopeajuttujen tekoon. Kultaseppä kun on hän. :)