Päädyin sitten luomaan tämän pitkällisen harkinnan jälkeen.. Olisiko aikaa mennyt parisen minuuttia. ^^ Mutta saas nyt nähdä miten tässä käy, tuleeko tästä mitään.. Mahtaisikohan olla edes lukijoita.. Mene ja tiedä.

Mutta niin, kauheasti olisi taas asioita mistä kirjoittaa, mutta kun ei tiedä mistä aloittaa.. Jotenkin tuntuu vaan siltä, että menee tämä loma ollessa, vaikka kauheasti olisi tekemistä ja piti siivota ja kaikkea muuta vastaavaa.. Varmaan monelle tuttua juttua on. Pitäisi tehdä jotain tärkeää, mutta keksiikin sen tilalle muuta tekemistä.

Hmm.. Voisi laitella helmityökuvatkin tänne.. Sikäli kunhan saisin ne muokattua sopiviksi. Tällä hetkellä ovat aivan liian isoja. Kamera olisi näppärä, mutta kun en edelleenkään omista sellaista. Onneksi, toisaalta. Mutta kuitenkin, olisi sille käyttöä. Monessakin asiassa. Kuten autorempassa.. Miten ne johdot ja piuhat ja pultit ja mutterit nyt taas menikään.. Katotaanpa tuosta kuvasta.. Pitäisi vissiin käydä purkamassa mittaristo, että sais laitettua ne uudet ja hienot mittarinpohjat. Tein ihan itse. Vaikka ehkä niihin vois vielä jotain laittaa, tai ainakin suunnitella muutama vaihtoehtoinen, jos ei se valkea olekaan hyvä..

Mutta niin... Seuraavaan kertaan.. Milloin se sitten onkaan.. ^^